top of page
Veelgestelde vragen

Waar en wanneer gaat het evenement door?

De Meet 'n Treat gaat door op 26 juni in Kasteel van Humbeek, Grimbergen. De ingang van het evenement is iets verder in de straat. Bekijk de kaart voor meer details over de locatie en parking hier.

Welke Covid-19 maatregelen zijn er van toepassing?

Op dit moment kan het evenement gewoon doorgaan zonder extra maatregelen. Je mag natuurlijk zelf extra maatregelen nemen als je je daar veiliger bij voelt. Hou deze site wel in de gaten voor eventuele veranderingen. 

Moet mijn hond aan de leiband gehouden worden?

Wij voorzien een losloopweide waar je hond zich volledig kan uitleven, maar op verschillende andere plaatsen binnen het evenement vragen we je om je hond aan de leiband te houden. Houd hier dus rekening mee!

Mijn hond is iets minder sociaal, kan ik dit aangeven?

Je kan dit aangeven met de fluo bandana van onze partner Monsieur Gustave. Zij zullen jullie ook aan de ingang verwelkomen! Meer info? Check zeker de website.

We vragen dan ook aan alle baasjes om rekening te houden met honden die een fluo bandana om hebben.

Welke activiteiten zullen er zijn?

Er worden sportieve activiteiten, rustigere activiteiten en eet- en drinkkraampjes voorzien. Je kan meer lezen op de pagina van de activiteiten. Er wordt ook water voorzien door ons voor de honden op de locatie zelf.

Nog andere vragen?

Aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen, en dan helpen we je zo snel mogelijk verder! Je kan dit doen door een mailtje te sturen naar meetandtreat@edgardcooper.com.

bottom of page